2011. augusztus 10., szerda

Francia tepsis hús (Lleon a feminán találtam)

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéskaraj
  • 10 dkg sárgarépa
  • 1 alma
  • 10 dkg zöldborsó
  • 2 krumpli
  • 1 tejföl
  • 1 kávéskanál liszt
  • 2 tojássárgája
  • 1 tojásfehérje
  • mustár
  • reszelt füstölt sajt
A felszeletelt húst süsd elő öt perc alatt meg kevés olajon. A vegyes zöldséget és az almát kockázd fel, párold meg, tedd a sült hús mellé egy tepsibe, de a levet ne öntsd hozzá.
A tejfölt, a lisztet, a tojássárgáját és a felvert fehérjét a mustárral keverd össze, és öntsd rá a zöldséges húsra. Reszelt füstölt sajttal szórd meg, és forró sütőben süsd meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése